Bent u uitbater van een woonzorgcentrum? Bent u eigenaar van een of meerdere woonzorgcentra?

Optimum C ondersteunt u voor een duurzaam en evenwicht management van uw voorziening, ook in tijden van verbouwingen of nieuwbouw.

1. Optimum C lost uw structurele of acute managementproblemen op: een interim-oplossing voor een nieuwe voorziening, begeleiding bij de opstart ervan of het coachen van een nieuwe directeur, het opvangen van een tijdelijke leemte door ziekte of ontslag van een directeur…
Heeft uw zorgvoorziening nood aan een interne reorganisatie? Ook hierbij kan Optimum C u begeleiden, tot een gestroomlijnde werking met een betrokken team.

Managementdiensten

Advies

2. Staat u voor een bouwavontuur? Optimum C ondersteunt u van a tot z – als adjunct die uw visie, budget en timing bewaakt.
Bouwadvies en begeleiding

3. Wilt u duurzame ondersteuning voor uw directie, voor een lange termijn focus op betere zorg voor uw bewoners, een betrokken zorgteam en een financieel plaatje dat klopt?  Word lid van Optimum C en krijg duurzame ondersteuning, een aantal gratis vormingen, een gratis adviesopdracht en toegang tot heel wat expertise en tools voor de ouderenzorg.
Lidmaatschap